Салат з морепродуктами, картоплею та селерою

  • Вигляд
    19


15 хв.

5 порцій

Смачний та простий салат на всі випадки життя. Його можна подати на святковий стіл, приготувати на обід або взяти на роботу. Однієї порції страви достатньо для повноцінного перекушування при пісному чи дієтичному харчуванні.

складові

  • Кальмари (варені) –
    2 тушки
  • Креветки (охолоджені) –
    200 г
  • Крабові палички –
    150 г
  • Картопля (варена) –
    200 г
  • Селера (стебла) –
    150 г
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Рослинна олія
    3 ст.л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Креветки промийте окропом та очистіть.

Наріжте кальмари, крабові палички, селеру та очищену картоплю.

Кальмари та креветки помістіть в окремий посуд і збризкайте лимонним соком.

Все змішайте, додайте мелений перець, сіль та олію.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]